Saturday, March 1, 2008

Tre saker till att bocka av!

Idag har vi varit inne i Stockholm för att leta bröllopskläder till Lasse, det gick över förväntan! Jag hade skrivit upp 7 butiker som hyr ut herrkläder och som vi skulle besöka i jakten på det perfekta, men se jag hade bara behövt skriva upp 1! Redan i första butiken hittade vi DEN utstyrseln och både jag och Lasse var mycket nöjda när vi gick därifrån :-) 1550kr får vi betala för komplett frockcoat med rock, byxor, skjorta, väst och plastrong, och då får vi ha den torsdag-måndag. Hur bra som helst ju!

Efter den lyckträffen riktade vi in oss på skor och Feet First och där hittade vi ett par finfina skor till Lasse som han kan ha både på bröllopet och vid andra festliga tillfällen. Riktigt snygga och tydligen väldigt sköna, herrn vill knappt ta av sig skorna ;-)

Slutligen shoppade vi kuvert till inbjudningarna, så nu börjar det bli dags att skicka ut dem!

Sammanfattningsvis kan vi alltså konstatera att vi hade en väldigt produktiv lördagsförmiddag i Stockholm, 9.40 åkte vi från Södertälje och 13.20 var vi tillbaka. Snabbare än blixten alltså ;-)

4 comments:

Anonymous said...

Hej, brukar läsa din blogg och blev lite nyfiken på skobutiken.
Feet first. Heter den så?
Har du någon adress eller telfonnummer.
Vi letar också efter skor och tänkte om detta kunde vara något för oss.

Useful Art said...

Hej!
Och jag är nyfiken på vilken butik ni hittade herrklderna i?

/Sara

Useful Art said...

Har du tips på andra butiker för herrkläder och vill dela med dig så tar jag tacksamt emot dem också :)

Anonymous said...

Skönt med en så smidig förmiddag. Skor och kläder brukar ju inte vanligtvis vara det man hittar på ett kick. Lycka till med fortsatta förberedelser!